Summercamp 2023 Heroes

Heroes Camp kommer att äga rum på Torp lägergård för dig som går i mellanstadiet. Här kommer mer information som svar på dina frågor!

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
Heroes Camp kommer att äga rum på Torp lägergård för dig som går i mellanstadiet. Här kommer mer information som svar på dina frågor!

För vem?

Åk 4-6

När?

7–9 augusti 2023

Var?

Torp, Örebro

Pris?

995:-

Vad ingår?

Övernattning (3 dagar och 2 nätter), måltider, aktiviteter och transport till och från ett av våra campus.

Mat?

Frukost, lunch, middag, mellanmål och kvällsfika ingår. Kom ihåg att ange eventuella allergier i din anmälan.

Bra att packa

  • Bibel, penna och anteckningsblock.
  • Kläder efter väder
  • Luftmadrass eller liggunderlag
  • Sovsäck/täcke och kudde
  • Hygienartiklar
  • Bad- och aktivitetskläder
  • Duschhandduk
  • Fickpengar till kiosk
När du anmäler dig kommer du få ett bekräftelsemejl. Mer detaljerad info kommer senare.

Torp

692 93 Örebro County

Share this

VOLONTÄR

Vi är oerhört glada och tacksamma för att du vill vara med att bidra och investera i nästa generation, det är alla hundratals volontärer som varje år investerar i nästa generation som gör det möjligt för oss som kyrka att kunna genomföra Summercamp. Årets Summercamp kommer att vara på Torp och du som volontär kan vara med hela veckan eller delar av den. I anmälan kan du ange vilka datum du kan vara med samt önska vilket team du vill tjäna i. För att vara volontär på Heroes och Youth Högstadiet behöver du vara minst 16 år och ha målsmans godkännande. För att vara volontär på Youth gymnasiet behöver du vara minst 19 år.

Boende

Boende kommer ske på eller i anslutning till Torp. Barn- och ungdomsledare sover med deltagarna. Medtag egen madrass och sovsäck.

Transport

I anmälan kan du boka bussplats, från och till ett av våra campus, för 300 kronor. Mer info om dagar och avgångar kommer senare.

Säkerhet

Summercamp är ett drog- och alkoholfritt läger. Vi har vuxna volontärer på lägret som ansvarar för deltagarnas säkerhet och välmående. Alla volontärer ska uppvisa utdrag från Polisens belastningsregister. Här kan du beställa ditt belastningregister med bank-ID på mindre än 2 minuter.

Har du frågor gällande att vara volontär på Summercamp, maila till volunteers@hillsong.se

Återigen, stort tack för att du vill vara med och göra detta till sommarens höjdpunkt för så många barn och ungdomar!

Hillsong Church Sweden

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Hitta ditt team

Här kan du se vilka olika team du kan vara en del av under Summercamp.

EVENTS

Events

Gillar du ordning och reda? Då är Events för dig! Vi koordinerar och säkerställer att Camp går som planerat. Vi bidrar med information, ordning och struktur som skapar förutsättningar för ungdomar och team att få en livsförvandlande vecka.

Logistics

Logistik är teamet som ser till att de goda nyheterna kommer fram! Det kan vara teknisk utrustning, tält eller något av det viktigaste, kioskleveransen. Vad det än är så är vi i logistik alltid redo för en körning.

OPERATIONS

Host

You belong here! Välkommen till det största och bästa team på Camp (förlåt andra team)! Våra hostar hjälper till med värdskapet under camp.

SWAT Team

Lösa problem är vår expertis! Behöver vi flytta en vattenstation eller bygga ett utekök utan el? Inget problem är för stort att vi inte löser det. OBS! Vi kommer fika mycket.

Miracle Workers

Expectation is the foundation for miracles. Vårt bidrag till camp är att lyfta atmosfären för våra deltagare genom att heja, peppa och fixa. Inget är för stort eller för litet för oss. Oh just det, vi ser till att alla områden är rena och fräscha också!

Translation

Join Summercamps best team! Förstod du inte den mening är vi inte rätt team för dig 😀. Vårt team tolkar nämligen mötena från engelska till svenska, och ibland tvärtom. Gå med i Summercamps bästa team! (Det stod så där uppe alltså)

Security

Ordning ~ frid ~ tro ~ auktoritet ~ mirakler. Vårt säkerhetsteam skapar den tryggheten våra barn o ungdomar behöver för att få komma till ro och få livsförvandlande gudsmöten.

Medic

Om du har erfarenhet av vården och är handlingskraftig så är detta ditt team. Vi planerar inte att göra mycket på Camp men sker det en olycka så är vi där.

HOSPITALITY

Kök/Servering

Vi skapar förutsättningar så att de som är hungry inte blir hangry. Vi vill att alla som kommit i kontakt med oss skall lämna med en full mage och ett leende på läpparna. Gillar du att ha roligt och glädja andra passar du perfekt i vårt team. Kan vara så att du får se PL dansa loss till svängig musik, bara det är värt att vara en del av detta team.

Kiosk/Resurs

Camps mittpunkt. Vad än andra säger så är detta den mest besökta platsen (efter toan) Det är här man vill hänga och träffa trevliga, serviceinriktade och glada personer (som dig t. ex.). Vi levererar lagom mycket sockerkickar vid rätt tidpunkt. Haka på detta kreativa och populära team.

GUEST RELATIONS

Guest Relations

Guest Relations är ett team som är med och skapar förutsättningar för våra pastorer, talare och gäster på camp. Vi sätter högt värde på de som ger av sin tid för att förbereda Guds ord, reser till Sverige för att tala på Summercamp och alla de nätverkskyrkor som kommer vara med under Revival Day. Som team är vi med och ger allt för att upplevelsen ska vara den absolut bästa för våra gäster.

VOLUNTEERS

Volunteer Zone

Volunteer Zone är teamet för dig som vill vara med och skapa en oas för alla fantastiska volontärer på Summercamp. En plats som flödar över av varma drycker (hörde jag kaffe?) och socker, men framförallt av glädje och uppmuntrande ord från dig till alla hjältar som gör Summercamp.

Volunteer Registrations

Vill du vara den första personen som volontärer möter när de kommer till camp? Med ett stort leende och en can-do-spirit, redo att pricka av listor, vara lösningsorienterad och helt enkelt göra veckan möjlig för alla som gör veckan möjlig. Då är Volunteer Registrations ditt team på Summercamp!

CREATIVE

Creative Worship

Now to God, 76 BPM i Db. Hängde du med där så kanske detta är teamet för dig. Här använder vi våra kreativa sång- och musikgåvor för att ge Gud äran. Tillsammans med alla andra så är vi med och leder deltagarna i lovsång och hjälper varandra närmare Gud.

Creative Production

Vi ser till så att det som sker i mötena syns och hörs. Om du älskar att rigga, ratta på ljud- och ljusbord, bygga scen eller hitta den perfekta bakgrunden till lovsången kanske det är här du ska hålla till under Summercamp.

Communications (foto, film, sociala medier)

För dig som älskar HEX-koder, 35 mm-objektiv, hashtags och allt däremellan. Vi är teamet som ser till att allt som sker på Summercamp förevigas och delas med resten av världen. Vi gör det genom alla möjliga sätt men mest genom foto, film, grafisk design och sociala medier.

KIDS/YOUTH

Kids-ledare

Som Kids-ledare på Summercamp är du med och ser till att våra fantastiska Heroes får oförglömliga dagar på Summercamp! Du är med och skapar en trygg plats där varje barn blir sedd.

Youth-ledare

Här är det högt tempo och hög energi! Som Youth-ledare är du med och ser till att våra underbara tonåringar får oförglömliga dagar på Summercamp! Du är med och skapar en trygg plats och ser till att alla blir sedda och inkluderade.

ÖVRIGT

Övrigt/Där det behövs

Du är en sann kameleont och kan tänka dig göra nästan vad som helst under veckan. Där det finns behov, där vill du vara. Perfekt, då ska du välja detta alternativet.